Welkom bij 't wapen van maeslant

Boot of scooter huren in Maasland

De manier om te genieten van al de pracht die Midden-Delfland te bieden heeft, is met de boot of per e-scooter. Bij ’t Wapen van Maeslant trek je al vanaf €12,50 per uur door ons onderscheidende oer-Nederlandse landschap. Midden-Delfland is het groene, weidse baken van rust, midden in de metropoolregio Rotterdam – Den Haag. In Midden-Delfland, niet voor niets uitgeroepen tot Bijzonder Provinciaal Landschap, is easy living de manier om je te onttrekken aan het opgejaagde dagelijkse leven. Door een e-scooter of boot in Maasland te huren, geniet je optimaal van rust in een prachtige omgeving.

Midden-Delfland is een belevenis

Het land van trotse boeren en vrije natuur. Van glooiende weiden, wuivend riet langs de binnenwateren en oer-Nederlandse dorpskernen. Alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Het land van koe in de wei, grutto in de lucht is geliefd bij toeristen, zowel buitenlands als uit de stad. En de manier om zo’n prachtig rustgevend landschap te doorkruisen is met de boot of de e-scooter. Bij ’t Wapen van Maeslant kun je een boot huren vanaf €60,- per vier uur of een e-scooter huren vanaf €12,50 per uur. 

Boot of scooter huren Maasland

E-scooter Huren in Maasland / Midden-Delfland

Door een boot of e-scooter te huren , geniet je optimaal van al het moois dat Midden-Delfland te bieden heeft. Met een snelheid van 25 km/h kun je op je gemak door het groene landschap cruisen. Laat de wind door je haren waaien terwijl je de schoonheid van de omgeving ontdekt. Of je nu een solo-avontuur beleeft of gezellig met vrienden op pad gaat, een scooter huren biedt de ultieme vrijheid en plezier. We vragen je bij vetrek wel om je rijbewijs te tonen. Helaas kunnen we de e-scooter niet meegeven wanneer je niet in het bezit van het nodige motorrijbewijs (A), autorijbewijs (B) of een bromfietsrijbewijs (AM) bent. 

Boot Huren in Maasland

Droom je ervan om al varend de prachtige wateren van Midden-Delfland te ontdekken? Dan kun je ons café in Maasland ook een boothuren. Stap aan boord van een nette sloep en geniet van een ontspannen tocht over het water. Neem familie of vrienden mee en creëer onvergetelijke herinneringen terwijl je de omgeving verkent. Voor de liefhebbers die graag picknicken in de natuur, bieden we zelfs de optie om een picknick mand mee te nemen en onderweg te genieten van een heerlijke maaltijd.

Flexibele Huuropties

Bij ’t Wapen van Maeslant begrijpen we dat iedereen zijn eigen tempo en tijdschema heeft. Daarom bieden we flexibele huuropties aan. Je kunt ervoor kiezen om de scooter of boot per uur, een dagdeel (4 uur) of een hele dag (8 uur) te huren. We starten de verhuur om 10:00 uur ’s ochtends en als je de boot voor een hele dag huurt, vragen we je terug te zijn om 20:00 uur in de avond. Reserveren voor een enkel uur is mogelijk tot 19:00 uur.

Eenvoudige reserveren en betalen

Het huren van een e-scooter of boot in Maasland is echt zo geregeld bij ’t Wapen van Maeslant. Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen via de knop op onze website. Zodra je jouw reservering bevestigt, vragen we je om direct online te betalen via een beveiligde betaallink. Hiermee kun je de borg voldoen. Na controle van het gehuurde bij terugkomst, wordt het resterende bedrag teruggestort op je rekening. We willen dat je zorgeloos kunt genieten van een unieke ervaring!

Beleef Midden-Delfland

Midden-Delfland biedt zoveel om van te genieten. Het gebied, gelegen tussen Delft, Rotterdam en Den Haag, is een groene oase van rust en de ideale bestemming voor recreatie en ontspanning. Een boot of e-scooter huren in Maasland is alles even vergeten. Maar vergeet vooral niet dat ’t Wapen van Maeslant zich in deze prachtige omgeving bevindt, dus zodra je genoeg heeft van het scooteren of varen, kun je terugkeren en ontspannen in ons gezellige etablissement. Stel je voor, een e-scooter of boot huren in Maasland en lekker napraten onder het genot van een biertje, wijntje en een borrelhapje. 

Gezellig uitje in Maasland
Laden...

Een omgeving vol natuur

Omgeving Maeslant

Er is veel moois te beleven in Maasland dus Wees welkom in Midden-Delfland! Het Midden-Delflandgebied is een open veenweidegebied tussen de steden Delft, Rotterdam en Den Haag in. Het is een grote, groene oase van rust.

Onder wat impressie foto’s van omgeving!